Utadvendt Java++ utvikler, Leknes

geek

Vi søker deg som umiddelbart ser feilen i stillingstittelen, og samtidig skjønner hvilke to programmeringsspråk du i all hovedsak vil jobbe med i utviklingen av våre simulatorer. Du snakker flytende norsk, engelsk og objektorientert, både med kolleger, kunder og andre samarbeidspartnere. Du vil som medarbeider hos oss inneha en vesentlig rolle i videre utvikling av våre eksisterende produkter, og sannsynligvis har du et personlig mål om å overbevise oss om at vi kunne gjort alt mye mer effektivt og langt enklere med nyere teknologier som f.eks. HTML5 og smarte JS-rammeverk.

Du har akkurat lang nok utdanning og livserfaring. Du kan kode hva det skal være, og har selvsagt ditt eget GitHub og/eller Bitbucket repository, – eller ihvertfall tenkt lenge at du burde hatt det. Du har rimelig klare preferanser når det kommer til IDE, VCS og issue trackers, men godtar, muligens under tvil, å bruke VisualStudio, IntelliJ, Git og YouTrack. Du bruker gjerne tiden det tar å forklare ting for kunder, selv om du til tider anser det som et nødvendig tidheft.

Vi kan by på spennende programmeringsoppgaver, et kreativt og morsomt arbeidsmiljø, kolleger i Manila, reiser til alt fra millionbyer til verdens bortgjemte avkroker, nye tekniske og maritime forkortelser som Qt og GMDSS, og mye annet gøy. Du vil hos oss i stor grad få mulighet til å påvirke egne arbeidsoppgaver, og vi er meget interesserte i å høre dine forslag, tanker og meninger om Poseidon Simulation og produktene våre.

praktiske_detaljer = {

“Lønn” : “Etter avtale”,

“Søknad” : { “Frist: “05.06.2015”, “Link” : “http://goo.gl/09yBdJ”},

“Kontakt”: { “Navn” : “Lars-Magne Monsen”, “Tlf” : “99299951” }

};