Uredd supportansvarlig, Leknes

jungleSom nettverksbedrift har vi mange samarbeidspartnere og kunder i store deler av verden. Leveranser skal planlegges og serviceoppdrag skal følges opp i flere tidssoner. På reise i avsidesliggende områder og i fremmede kulturer blir kreativitet og handlekraft satt på prøve når avgjørelser må tas der og da.

Du har inngående kunnskap om PC’er og datanettverk, det er en selvfølge. At du i tillegg er en MacGyver når det kommer til improvisasjon når du mangler rett utstyr på Tahiti eller i Indonesias jungel vil være betryggende for oss. Selv om du elsker å reise, og ikke har noen begrensninger i forhold til det, så er du også fra kontoret på Leknes levende opptatt av å ligge i forkant med oppfølgingen av kundene og sørge for at de får oppdatert dokumentasjon, opplæring og hjelp når de behøver det.

Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling som må sjonglere behovene hos kunder, utviklingsavdeling og bedriftens selgere. På sentral midtbane skal du være med på å fordele baller og gjøre alle gode. Du får mulighet til å påvirke egne arbeidsoppgaver, og vi er meget interesserte i å høre dine forslag til hvordan servicearbeidet i Poseidon Simulation kan utvikles videre.

Lønn etter avtale. Søknadsfrist 05.06.2015. Kontaktperson er Sigve Olsen på tlf 48155003.